PONIEDZIAŁEK:
I Śniadanie: Sałatka pieczarkowa
II Śniadanie: Jogurt z słonecznikiem
Obiad: Chłodnik pomidorowy z ogórkami
Podwieczorek: Sałatka z rzymską sałatą
Kolacja: Rolada z indyka ze szpinakiem, kalafior, brokuł
WTOREK:
I Śniadanie: Sałatka z cukinii, cieciorki, papryki, oliwek i kapusty
pekińskiej
pekińskiej
II Śniadanie: Jogurt z ogórkiem
Obiad: Zupa kapuśniak z białej kapusty z fasolą białą i
szparagową
szparagową
Podwieczorek: Sałatka z kiełkami słonecznika i ogórkiem
Kolacja: Zawijasy schabowe, surówka jesienna
ŚRODA
I Śniadanie: Serek grani z pomidorem i szczypiorkiem
II Śniadanie: Jogurt z koperkiem
Obiad: Zupa pietruszkowa
Podwieczorek: Sałatka selerowo – pieczarkowa
Kolacja: Zapiekanka z kurczaka, pieczarek i papryki, fasolka
CZWARTEK
I Śniadanie: Galaretka z jajkiem i kurczakiem
II Śniadanie: Jogurt z rzodkiewką
Obiad: Pieczone brokuły i kalafior
Podwieczorek: Sałatka z kiełkami
Kolacja: Gulasz wołowy z papryką, gotowane kalarepy z szałwią
PIĄTEK
I Śniadanie: Sałatka z trzema rodzajami serów na sałacie
II Śniadanie: Jogurt ze szczypiorkiem
Obiad: Zupa ogórkowa
Podwieczorek: Sałatka z kalarepki, szczypiorku i ogórków
Kolacja: Leczo
SOBOTA
I Śniadanie: Sałatka z czerwonej fasoli
II Śniadanie: Sok marchwiowy
Obiad: Zupa solanka
Podwieczorek: Pianka kokosowa
Kolacja: Szaszłyk rybny, pieczone pomidory
NIEDZIELA
I Śniadanie: Sałatka krewetkowa
II Śniadanie: Roladki z indyka ze szparagami
Obiad: Zupa kalafiorowa
Podwieczorek: Krem z migdałowy Riccoty
Kolacja: Zapiekanka z Mozarellą