PONIEDZIAŁEK:
I Śniadanie:    Sałatka pieczarkowa
II Śniadanie:   Jogurt z słonecznikiem
Obiad:            Chłodnik pomidorowy z ogórkami
Podwieczorek: Sałatka z rzymską sałatą
Kolacja:          Rolada z indyka ze szpinakiem, kalafior, brokuł
WTOREK:
I Śniadanie:    Sałatka z cukinii, cieciorki, papryki, oliwek i kapusty
pekińskiej
II Śniadanie:   Jogurt z ogórkiem
Obiad:            Zupa kapuśniak z białej kapusty z fasolą białą i
szparagową
Podwieczorek: Sałatka z kiełkami słonecznika i ogórkiem
Kolacja:          Zawijasy schabowe, surówka jesienna
ŚRODA
I Śniadanie:    Serek grani z pomidorem i szczypiorkiem
II Śniadanie:   Jogurt z koperkiem
Obiad:            Zupa pietruszkowa
Podwieczorek: Sałatka selerowo – pieczarkowa
Kolacja:          Zapiekanka z kurczaka, pieczarek i papryki, fasolka
CZWARTEK
I Śniadanie:    Galaretka z jajkiem i kurczakiem
II Śniadanie:   Jogurt z rzodkiewką
Obiad:            Pieczone brokuły i kalafior
Podwieczorek: Sałatka z kiełkami
Kolacja:          Gulasz wołowy z papryką, gotowane kalarepy z szałwią
PIĄTEK
I Śniadanie:    Sałatka z trzema rodzajami serów na sałacie
II Śniadanie:   Jogurt ze szczypiorkiem
Obiad:            Zupa ogórkowa
Podwieczorek: Sałatka z kalarepki, szczypiorku i ogórków
Kolacja:          Leczo
SOBOTA
I Śniadanie:    Sałatka z czerwonej fasoli
II Śniadanie:   Sok marchwiowy
Obiad:            Zupa solanka
Podwieczorek: Pianka kokosowa
Kolacja:          Szaszłyk rybny, pieczone pomidory
NIEDZIELA
I Śniadanie:    Sałatka krewetkowa
II Śniadanie:   Roladki z indyka ze szparagami
Obiad:            Zupa kalafiorowa
Podwieczorek: Krem z migdałowy Riccoty
Kolacja:          Zapiekanka z Mozarellą