PONIEDZIAŁEK
I Śniadanie: wędlina, ogórek małosolny
II Śniadanie: jogurt z malinami
Obiad: zupa brukselkowa
Podwieczorek: kompot jabłkowy z cynamonem
Kolacja: makaron z Pesto
WTOREK
I Śniadanie: krajanka z pomidorem
II Śniadanie: jogurt z borówką
Obiad: zupa z fasoli szparagowej
Podwieczorek: gruszki z sosem z żurawiny
Kolacja: schab z pieczarkami, brokuły
ŚRODA
I Śniadanie: sałatka z trzema serami
II Śniadanie: jogurt z suszonym jabłkiem
Obiad: zupa solanka
Podwieczorek: mus jabłkowo- rabarbarowy
Kolacja: piersi z kurczaka duszone, kalafior
CZWARTEK
I Śniadanie: sałatka pieczarkowa
II Śniadanie: jogurt z czarną porzeczka
Obiad: zupa krem z kalafiora
Podwieczorek: galaretka truskawkowa
Kolacja: papryka faszerowana
PIĄTEK
I Śniadanie: kapusta pekińska, pomidor, ogórek, łosoś wędzony
II Śniadanie: jogurt z jagodami
Obiad: zupa grzybowa z warzywami
Podwieczorek: sałatka owocowa
Kolacja: pstrąg, mizeria
SOBOTA
I Śniadanie: pekińska, ogórek, pomidor, papryka, tofu
II Śniadanie: jogurt z poziomką
Obiad: zupa pietruszkowa
Podwieczorek: czereśnie
Kolacja: leczo
NIEDZIELA
I Śniadanie: serek paprykowy
II Śniadanie: jogurt ze śliwką
Obiad: zupa cebulowo- selerowa
Podwieczorek: placek z czarną porzeczką
Kolacja: karczek ze śliwką, mix fasoli szparagowej