PONIEDZIAŁEK
I Śniadanie:     wędlina, ogórek małosolny
II Śniadanie:    jogurt z malinami
Obiad:             zupa brukselkowa
Podwieczorek:  kompot jabłkowy z cynamonem
Kolacja:           makaron z Pesto
WTOREK
I Śniadanie:     krajanka z pomidorem
II Śniadanie:    jogurt z borówką
Obiad:             zupa z fasoli szparagowej
Podwieczorek:  gruszki z sosem z żurawiny
Kolacja:           schab z pieczarkami, brokuły
ŚRODA
I Śniadanie:     sałatka z trzema serami
II Śniadanie:    jogurt z suszonym jabłkiem
Obiad:             zupa solanka
Podwieczorek:  mus jabłkowo- rabarbarowy
Kolacja:           piersi z kurczaka duszone, kalafior
CZWARTEK
I Śniadanie:    sałatka pieczarkowa
II Śniadanie:   jogurt z czarną porzeczka
Obiad:            zupa krem z kalafiora
Podwieczorek: galaretka truskawkowa
Kolacja:          papryka faszerowana
PIĄTEK
I Śniadanie:    kapusta pekińska, pomidor, ogórek, łosoś wędzony
II Śniadanie:   jogurt z jagodami
Obiad:            zupa grzybowa z warzywami
Podwieczorek: sałatka owocowa
Kolacja:          pstrąg, mizeria
SOBOTA
I Śniadanie:    pekińska, ogórek, pomidor, papryka, tofu
II Śniadanie:   jogurt z poziomką
Obiad:            zupa pietruszkowa
Podwieczorek: czereśnie
Kolacja:          leczo
NIEDZIELA
I Śniadanie:    serek paprykowy
II Śniadanie:   jogurt ze śliwką
Obiad:            zupa cebulowo- selerowa
Podwieczorek: placek z czarną porzeczką
Kolacja:          karczek ze śliwką, mix fasoli szparagowej